Суд заочно арештував колишню очільницю МОЗ, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заочно арештував колишню очільницю МОЗ, - ЗМІ

Кримінал
505
Печерський райсуд Києва заочно заарештував екс-міністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьову, яку оголошено у міжнародний розшук.
Про це у середу повідомили у Генпрокуратурі.
У прокуратурі повідомили, що 20 березня 2015 року Печерський райсуд заочно обрав Богатирьовій запобіжний захід у вигляді взяття під варту.
Генпрокуратура продовжує розслідування кримінального провадження від 11 червня 2014 року, в якому Богатирьова є підозрюваною за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу (розкрадання в особливо великих розмірах).
У прокуратурі повідомили, що на час розслідування наклали арешт на грошові кошти підозрюваної у розмірі $100 тис. та 300 тис. грн.
Водночас, про арешт квартир та іншого майна Богатирьової та її родини у відповіді не йдеться.
Як відомо, у жовтні прес-служба прокуратури оприлюднила інформацію про судовий арешт трьох квартир у Києві, апартаментів у Ялті та трьох будинків у селі Підгірці Обухівського району Київської області, які нібито належать екс-міністру та її чоловікові.
Як повідомлялося, 21 жовтня 2014 року Богатирьову оголосили в розшук по Україні за підозрою у розкраданні бюджетних коштів на суму 6,5 млн грн у 2012 році під час закупівель імунобіологічних препаратів, лікарських засобів та медичного обладнання. За інформацією прокуратури, Богатирьова діяла “за попередньою змовою з групою осіб”.
З 9 січня 2015 року екс-міністр перебуває у міжнародному розшуку Інтерполу.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас