IKEA запустила сервіс проведення весільних церемоній онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA запустила сервіс проведення весільних церемоній онлайн

Технології&Авто
368
Легендарний шведський виробник меблів IKEA продовжує експериментувати з технологічними рішеннями. Минулого тижня IKEA запустила інноваційний сервіс, який дозволяє молодятам провести весільну церемонію через інтернет, перебуваючи при цьому в будь-якому місці.
У століття суєти і швидкісних технологій подібний спосіб одруження може користуватися великим попитом, особливо, коли багато людей відмовляються від традиційних весіль на користь романтичних подорожей з сім’єю. IKEA надала таким парам можливість залишатися на зв’язку з друзями і рідними, будучи на великій відстані від них.
Головною фішкою сервісу IKEA називає зручність: вам не потрібно нікуди їхати, не потрібно спеціально одягатися, не потрібно шукати час на церемонію: просто сядьте за комп’ютером з веб-камерою, виберіть відповідний бекграунд і зареєструйте свій шлюб. Для церемонії доступні 8 різних локацій, серед яких: дах хмарочоса, осіннє поле, карнавальний павільйон та інші. Костюм, над яким буде маячити ваша голова, теж можна вибрати на свій смак.
Хоча IKEA і не буде розміщувати посилання на трансляцію одруження в мережі, обмежень на кількість глядачів немає, тобто в теорії подивитися весілля зможе хто завгодно.
Звичайно, такий церемонії далеко до справжнього весілля в плані романтики, але вона може виявитися відмінним бюджетним варіантом для людей, які не люблять галасливі зустрічі, і готові тихо і спокійно об’єднати свої долі через інтернет. Та й гуляння із зустріччю в реальному житті можна влаштувати в будь який інший час.
Поки що сервіс дозволяє зареєструвати шлюб офіційно тільки в Швеції, але в разі успіху IKEA може відкрити його і для інших країн.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас