Найдорожчі моделі годинника Apple Watch розпродані протягом першої години попередніх замовлень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найдорожчі моделі годинника Apple Watch розпродані протягом першої години попередніх замовлень

Технології&Авто
564
Найдорожчі моделі нової лінійки годинника Apple Watch вартістю від $ 10 тис. до $ 17 тис. були розпродані в США і Китаї протягом першої години з початку прийому попередніх замовлень онлайн.
Деякі інші моделі годинників, ціна на які варіюється від $349 до $17 тис., також були повністю розкуплені протягом перших хвилин. Годинники доступні для покупки в Канаді, Австралії, Китаї, Франції, Німеччини, Японії, Англії, США і Гонконгу.
На думку аналітика Piper Jaffray Джина Манстера, Apple прийняла 300 тис. замовлень на годинник протягом першої доби продажів, а за перші вихідні це число може досягти 1 млн. Дж.Манстер передбачає, що компанії вдасться реалізувати 8 млн годинників за фінрік, що закінчується в вересні 2015 року, виручивши за них $ 4,4 млрд. Інші аналітики, вважають, що компанія зможе продати близько 14 млн годинників.
У зв’язку з таким ажіотажем на сайті Apple з’явилася інформація, що багато моделей годинників будуть відправлені клієнтам в кінці квітня, а час очікування для купили найдорожчі моделі може перевищити шість тижнів: годинники будуть поставлені їм у червні, а деякі навіть у серпні.
Найважливішим нововведенням є те, що Apple Watch будуть доступні виключно для замовлення в інтернеті, а моделі в точках продажів будуть виставлені на загальний огляд лише для примірки. Це стало винятковим кроком з боку компанії для боротьби з традиційними для магазинів Apple величезними чергами.
Серед обраних магазинів, де можна буде поміряти новий годинник, присутні Dover Street Market і Selfridges в Лондоні, Colette в Парижі та інших. Записатися на примірку також можна буде онлайн. Кожному покупцеві дозволять розглядати звичайні моделі Apple Watch протягом 15 хвилин, а найдорожчі – 30 хвилин.
Годинники підтримують основні функції смартфона, дозволяючи відповідати на дзвінки, посилати повідомлення, економлячи тим самим користувачам час. За допомогою пристрою можна також міряти пульс, оплачувати покупки. Apple вперше позиціонує новий пристрій також як модний і стильний аксесуар і тому пропонує дорогі моделі в золотому корпусі, широкий набір модифікацій “розумних” годинників.
Слід зазначити, що перші відгуки на годинник були різними. Деякі оглядачі відзначали відмінний датчик серцебиття і дизайн, інші критикували інтерфейс і нав’язливі повідомлення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас