У Держгеокадастрі прокоментували затримання голови служби за вимагання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Держгеокадастрі прокоментували затримання голови служби за вимагання

Кримінал
909
Затримання директора Київського ДП “Укрспецзем” і радника Глави Госкомземагенства за вимагання $200 тис. ще раз підтверджує необхідність повного оновлення кадрового складу відомства. Так прес-служба Держгеокадастру прокоментувала повідомлення міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про затримання чиновників “на гарячому”.
“Ми будемо всіляко сприяти роботі правоохоронних та інших контролюючих органів нашої держави з виявлення всіх фактів корупції в колишньому земельному відомстві. Без очищення від старих кадрів і приходу нових менеджерів ми не зможемо повернути повагу і довіру людей до нашої Служби, побудувати нову прозору систему надання державних послуг у сфері землеустрою “, – йдеться в повідомленні прес-служби Держгеокадастра.
Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков написав на своїй сторінці в Facebook: “Останнім часом мій фейсбук – це суцільний реєстр корупціонерів і хабарників”.
“$200 000 вимагала хабар директор Київського ДП Укрспецзем Державного агентства земельних ресурсів України – за видачу свідоцтва на постійне користування 4 га землі в Обухівському районі. Отримала перші $100 000 .. Затримана на місці злочину ($86 000), разом з посередником – радником Глави Держкомземагенства ($14 000) “, – написав міністр.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас