Deutsche Bank загрожує штраф у $1,5 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank загрожує штраф у $1,5 млрд

Кримінал
420
Deutsche Bank до кінця квітня досягне угоди з владою Великобританії і США по розгляду про маніпулювання Лондонській міжбанківською ставкою пропозиції (LIBOR), пише The New York Times з посиланням на інформовані джерела.
Банк виплатить в цілому $1,5 млрд за припинення справи чотирьом регуляторам: міністерству юстиції США, департаменту фінансових послуг штату Нью-Йорк, Комісії з термінової ф’ючерсної торгівлі сировинними товарами (CFTC) США і британському Управлінню з контролю за дотриманням норм поведінки на фінансових ринках .
Британська “дочка” найбільшого банку Німеччини – Deutsche Bank Group Services – визнає вину, стверджують джерела. Можливо, у зв’язку з цим штраф Deutsche Bank буде більше, ніж у інших банків світу за аналогічним розглядів.
“Психологічний ефект полягає в тому, що невизначеність усунена, – коментує аналітик Independent Research GmbH Штефан Бонгардт. – Для Deutsche Bank розгляд за LIBOR – один з найбільших правових спорів. Можливо, ринок зустріне новина про штраф з полегшенням, навіть при тому, що він більше очікувань “.
Акції Deutsche Bank з початку торгів у Франкфурті у п’ятницю подорожчали на 1%. У 2015 році капіталізація банку підскочила на 34%.
Угоди з владою в рамках у справах про маніпулювання процентними ставками вже уклали Rabobank, Barclays, UBS, Lloyds і Royal Bank of Scotland.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас