Маєток Майкла Джексона Neverland продають за $100 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маєток Майкла Джексона Neverland продають за $100 млн

Нерухомість
743
Знаменитий каліфорнійський маєток Neverland, що належав легендарному співаку Майклу Джексону, виставлено на продаж, за нього просять $100 млн, передає ТАСС з посиланням на KPCC.
“Ранчо зараз перебуває в управлінні фонду Colony Capital, яке контролюється колись близьким до Джексона бізнесменом Томасом Бараком, – передає агентство. – Навесні 2008 року, коли співак почав відчувати серйозні фінансові труднощі, фонд придбав боргові заставні на маєток за $23,5 млн.
У 1988 році король поп-музики придбав ділянку землі площею в 12,1 кв. кілометри в окрузі Санта-Барбара. Він назвав маєток Neverland – країна, де проживав його улюблений літературний герой – Пітер Пен. Майкл Джексон звів, поряд з особняком з сімома спальнями, парк атракціонів і розваг, дві дитячі залізниці зі зменшеною копією паровоза, кондитерський магазин, кінотеатр, зоопарк.
Однак з 2005 року, коли співак опинився під судовими переслідуваннями, він все рідше став відвідувати свій маєток. Після трагічної смерті Майкла Джексона в червні 2009 року в Лос-Анджелесі, Neverland прийшло в запустіння. Від планів сім’ї поховати співака на території ранчо довелося відмовитися, оскільки не були ясні права власності на нього.
Тим часом, вже з’явилися претенденти на частину маєтку. Так, до суду округу Лос-Анджелес надійшов позов від австралійського танцюриста і хореографа 32-річного Уейда Робсона і 36-річного програміста Джеймса Сейфчака, який проживає в Каліфорнії, проти Майкла Джексона за звинуваченням в “сексуальних домаганнях”.
Вони домагаються отримання в якості компенсації виплат від продажу маєтку. Однак той факт, що свій позов Робсон і Сейфчак подали після закінчення встановленого для подібних справ терміну, ускладнює їм це завдання. Суддя Мітчел Беклоф, який повинен вирішити, чи приймати позов до провадження, постановив в ході попередніх слухань дати сторонам додатково чотири тижні для прояснення деяких аспектів ситуації. В результаті чергове засідання суду перенесено на травень.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас