Все їм мало: Під Києвом чиновники вимагали гроші за вирішення питань з отримання земельної ділянки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Все їм мало: Під Києвом чиновники вимагали гроші за вирішення питань з отримання земельної ділянки

Кримінал
694
Голова садового товариства та сільський голова вимагали 510 тисяч гривень за вирішення питань з отримання на території Васильківського району земельної ділянки площею 0,23 га. Керівника садового товариства затримали під час отримання частини обумовленої суми, повідомили в Департаменті протидії злочинності у сфері економіки МВС України.
Співробітники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Київської області біля одного зі столичних супермаркетів затримали на гарячому під час отримання 250 тисяч гривень хабара голову садового товариства.
Це була частина від обумовленої суми, яку затриманий разом з сільським головою Васильківського району вимагали від жителя Київської області за вирішення питань з отримання на території сільської ради Васильківського району Київської області земельної ділянки площею 0,23 га. В обмін на гонорар зловмисник передав громадянину відповідне рішення сільської ради.
Слідчим управлінням міліції Київської відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. За цією статтею хабарникам загрожує до 12 років з конфіскацією майна.
Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення ним про підозри у скоєному злочині. Триває досудове розслідування.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас