Влада Туреччини зняла блокування з "Твіттера" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Туреччини зняла блокування з "Твіттера"

Світ
85
Туреччина відновила доступ до соціальної мережі “Твіттер” після того, як адміністрація видалила всі фотографії захоплення прокурора бойовиками в Стамбулі, повідомляє веб-сайт турецької газети “Сабах”.
За даними видання, керівництво соцмережі не тільки видалило всі знімки захоплення заручника, але й заблокувало акаунти, що мають відношення до розповсюдження цих фотоматеріалів.
У понеділок турецька прокуратура віддала розпорядження місцевим інтернет-провайдерам обмежити доступ до “Твіттера” і відеохостингу “Ютьюб”. Зокрема, така реакція Анкари була спровокована фотографією, на якій один з бойовиків направляє пістолет на заручника.
Як повідомлялося, бойовики угрупування “Революційний народно-визвольний фронт” взяли в заручники прокурора. Під час спецоперації сил правопорядку Туреччини обидва бойовики, які вчинили напад, були вбиті, а прокурор отримав важкі поранення і пізніше помер.
Бойовики вимагали визнання від поліцейських, які, на їхню думку, несуть відповідальність за загибель 15-річного Беркіна Елва, який помер від поранення, отриманого під час мітингів у Стамбулі в 2013 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас