В Україні з початку року на 36% зменшилася кількість ДТП на залізничних переїздах і коліях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з початку року на 36% зменшилася кількість ДТП на залізничних переїздах і коліях

Світ
142
Кількість дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах і коліях поза переїздами в січні-березні 2015 року скоротилося на 36% порівняно з аналогічним періодом 2014 року – до 14.
Як повідомила прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”), зокрема, зафіксовано 12 випадків ДТП на переїздах і два – на коліях поза переїздами.
В результаті вищевказаних ДТП загинули дві людини і сім травмовані.
“Найбільше дорожньо-транспортних пригод на переїздах і коліях поза переїздами за січень-березень поточного року відбулися на Львівській залізниці (чотири ДТП), по три випадки ДТП зафіксовано на Придніпровській, Донецькій та Одеській залізницях, один – на Південно-Західній залізниці дорозі “, – йдеться в повідомленні.
“Укрзалізниця” наголошує, що всі ДТП на переїздах і коліях трапляються через грубе порушення водіями правил дорожнього руху.
Так, 2 квітня 2015 на перегоні Жмеринка-Матейкове Південно-Західної залізниці водій мотоблока в’їхав в сьомий вагон поїзда Москва – Кишинів. Переїзд обладнаний сигналізацією, яка працювала справно. Травмованого водія доставили в лікарню.
“Укрзалізниця вкотре закликає водіїв автотранспорту бути уважними та дисциплінованими на залізничних переїздах, відповідально ставитися до власного життя та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху”, – наголошується в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас