Скільки обходиться батькам підготовка дітей до ЗНО?, - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки обходиться батькам підготовка дітей до ЗНО?, - дослідження

Світ
684
Вже 24 квітня українські учні будуть здавати ЗНО з української мови та літератури.
Чим ближче до іспитів, тим інтенсивніше підготовка. Як свідчать дані OLX, у січні 2015 спостерігався сплеск пошукових запитів на майданчику, що стосуються послуг репетиторів. У скільки обходиться підготовка до іспитів українським батькам?
Вартість заняття залежить від досвіду викладача. Якщо є бажання заощадити, можна скористатися послугами студентів, які вивчають певну спеціальність. Ціна може відрізнятися на 40-50%. Наприклад, у столиці студенти-лінгвісти готові викладати англійську мову за 60 грн. на годину. А розцінки досвідчених викладачів стартують від 100 грн.
До речі, репетитори англійської найбільш затребувані, саме цих педагогів користувачі шукають найчастіше. Репетитори з математики – на другому місці, і викладачі німецької – на третьому.
Досить дорогими виявилися заняття з української мови та літератури. У столиці за годину уроку репетитори запитують в середньому 120 гривень. У регіонах значно дешевше.
Наприклад, у Житомирі заняття тривалістю 80 хвилин коштує 70 грн., а в Луцьку студентка Маргарита готова викладати і за 30 грн. на годину.
Приблизно однакові ціни на уроки з біології, хімії, фізики, математики. У столиці година уроку обійдеться в середньому в 80-100 грн.
Українську та всесвітню історію допоможуть вивчити за 100 грн. на годину. В інших обласних центрах ціни варіюються від 50 до 90 грн. за годину заняття.
Своїм досвідом готові поділитися і вчорашні учні, які успішно склали ЗНО в попередні роки. Наприклад, у Києві студентка факультету біології допоможе підготуватися до ЗНО всього за 50 грн. на годину. Автор оголошення Маргарита стверджує, що в 2013 році здавала ЗНО і набрала з біології 195 балів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас