НКЦПФР націлена зняти перешкоди для інвестицій в іноземні ЦП українських емітентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКЦПФР націлена зняти перешкоди для інвестицій в іноземні ЦП українських емітентів

Фондовий ринок
306
Нацкомісія з цінних паперів націлена до кінця червня 2016 р. зняти перешкоди для операцій з іноземними цінними паперами (ЦП) і ЦП українських емітентів, які обертаються на закордонних фондових майданчиках.
Така ініціатива закладена в комплексній програмі розвитку фінансового ринку України на 2015-2020 рр., оприлюдненій на веб-сайті відомства.
Програма також передбачає стимулювання розвитку діяльності з управління ЦП, в тому числі: впровадження практики колективного інвестування в ЦП на підставі відповідного договору; врегулювання операцій позики ЦП та операцій з кредитування під заставу ЦП на фондовому ринку; розширення лінійки корпоративних боргових ЦП, у тому числі за рахунок дозволу випуску біржових облігацій, боргових інструментів для фінансування інфраструктурних проектів; правове врегулювання механізму емісії конвертованих облігацій і переведення зобов’язань емітента в боргові та пайові ЦП; впровадження можливості емісії ЦП учасником фінансового ринку, забезпечених іншими ліквідними ЦП.
В даний час документ оприлюднений для публічного обговорення. Його затвердження планується найближчим часом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас