МАУ пояснив закриття «Візз Ейр Україна» - український авіаринок обвалився на 40% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ пояснив закриття «Візз Ейр Україна» - український авіаринок обвалився на 40%

Світ
1984
Відхід з авіаринку «Візз Ейр Україна» викликаний слабкістю українського авіаринку, вважає голова наглядової ради і співвласник «Міжнародних авіаліній України» Арон Майберг.
«Причина того, що компанія прийняла рішення піти з нашого ринку в тому, що наш ринок дуже слабкий. Торік він обвалився на 40%. При цьому кількість іноземців, які до нас літають, скоротилася більш ніж на 40%. Скоріше всього, оцінивши ризики, вони зрозуміли, що в нинішній ситуації не має сенсу інвестувати », – заявив Майберг.
Як стало відомо раніше, угорська Wizz Air Holdings Plc вирішила припинити діяльність дочірньої авіакомпанії “Візз Ейр Україна” (виконує 16 рейсів на двох літаках) з 20 квітня 2015 року; замість неї Wizz Air Hungary буде виконувати вісім рейсів в Україну та з України.
Зокрема, буде продовжено виконання наступних рейсів: Київ – Будапешт, Київ – Лондон (Лутон) без змін. На рейси Київ – Кельн, Київ – Дортмунд, Київ – Гамбург, Київ – Катовіце, Київ – Ларнака, Київ – Мюнхен.
“Пасажирам, які купили квитки на вищевказані рейси на дати з 20 квітня 2015 року, буде необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary, яка буде виконувати ці рейси з 20 квітня. З цими пасажирами авіакомпанія зв’яжеться для повернення вартості квитка. Також ці пасажири зможуть перебронювати квитки за первісною вартістю “, – йдеться в повідомленні.
Припинені маршрути: Київ – Барселона, Київ – Валенсія, Київ – Кутаїсі, Київ – Москва, Київ – Мілан, Київ – Неаполь, Київ – Венеція, Львів – Мілан, Львів – Неаполь, Львів – Венеція.
Авіакомпанія заявила про намір зв’язатися з пасажирами цих рейсів, щоб забезпечити повернення повної вартості квитків.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас