"Перша приватна броварня" зберегла обсяги виробництва пива на рівні 2013 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Перша приватна броварня" зберегла обсяги виробництва пива на рівні 2013 р.

Світ
651
Великий український виробник пива “Перша приватна броварня” (ППБ) в 2014 році зберіг обсяги виробництва на рівні 2013 р. при падінні пивного ринку в країні за минулий рік приблизно на 12%, повідомив директор з маркетингу ППБ Максим Васильєв.
“Ми практично повторили результат 2013 року”, – сказав він, уточнивши, що на заводах у Львові та Радомишлі вироблено 1,48 млн гектолітрів пива.
За словами М.Васильєва, ринкова частка ППБ станом на грудень 2014 р. становила 8,7% порівняно з 6,8% на цей же місяць 2013 року.
Як повідомлялося, ТОВ торгівельно-виробнича компанія “Перша приватна броварня” “Для людей – як для себе!” створена в 2004 році. Здійснює управління двома пивзаводами – у Львові та Радомишлі (Житомирська обл.) сумарною потужністю 2 млн гектолітрів пива на рік.
Згідно з даними держреєстру, власником українського ТОВ зі статутним капіталом 46,72 млн грн виступає кіпрська “Бонет Лімітед”. Кінцевим найбільшим акціонером компанії та її СЕО є український бізнесмен А.Мацола, другий за величиною пакет належить ЄБРР. Інші акції розподілені між концерном Oettinger і керуючими партнерами групи OASIS.
Портфель брендів компанії включає в себе пивні марки “Перша приватна броварня. Бочкове”, “Авторське”, StareMisto, “Жигулі Барне”, Oettinger, CervenaSelka, Bavaria, “Галицька корона” та інші, а також дві марки квасу “Львівський” і “Древлянський”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас