Сьогодні в Україні вимкнуть цифрове телебачення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні в Україні вимкнуть цифрове телебачення

Світ
6981
Концерн РРТ з 24 березня призупинить надання послуг з обслуговування передавачів провайдеру цифрового телебачення ТОВ “Зеонбуд” на всій території України, за винятком Донецької та Луганської областей на територіях, підконтрольних українській владі.
Про це йдеться у повідомленні концерну.
Представники держпідприємства пояснюють, що протягом останніх чотирьох місяців компанія “Зеонбуд” постійно порушувала умови договору з Концерном РРТ в частині розрахунків за надані послуги.
Станом на 23 березня 2015 року “Зеонбуд”, не зважаючи на попередження про тимчасове припинення надання послуг, яке було надіслано ще 6 березня 2015 року, не розрахувався з Концерном РРТ за надані послуги у 2014-2015 роках. До 23 березня 2015 року не відбулось навіть часткового погашення боргу.
“Основною умовою безперервного та якісного надання телекомунікаційних послуг є необхідність своєчасної оплати за них. Не отримуючи кошти у належних обсягах підприємство не може своєчасно розраховуватись з енергопостачальними організаціями, які, в свою чергу, змушені відключати від енергоживлення об’єкти Концерну РТТ”, – йдеться у повідомленні держпідприємства.
Нагадаємо, що згідно міжнародних договорів, Україна має відключити аналогове телебачення і повністю перейти на цифрове до червня 2015 року.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас