Жителя Дніпропетровської області забили до смерті за борг в 50 тис. доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жителя Дніпропетровської області забили до смерті за борг в 50 тис. доларів

Кримінал
7122
Не бажаючи повертати борг в сумі 50 000 доларів США, житель Дніпропетровської області вирішив “замовити” свого кредитора. За інформацією обласного УМВС, в останніх числах грудня в Криворізьке управління міліції зателефонувала 58-річна пенсіонерка і повідомила, що її 58-річний чоловік пішов з квартири в гараж і додому не повернувся.
В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів було встановлено, що потерпілий не так давно надав своєму безробітному 58-річному знайомому борг 50 000 доларів США.
“Боржник, не бажаючи повертати гроші, домовився з двома 38-ми і 27-ми літніми громадянами про вчинення вбивства. Того дня зловмисник зателефонував потерпілому і домовився зустрітися в його гаражі. На зустріч він приїхав разом зі своїми спільниками, які заздалегідь приготували металеві прути”, – розповіли міліціонери.
Побачивши потерпілого, виконавці злочину вийшли з автомобіля і завдали йому кілька ударів по голові. Після чого вони разом із замовником помістили чоловіка в багажне відділення автомобіля і, викравши з гаража телевізор, поїхали до водойми поблизу села Червоне Криворізького району.
Там жертву витягли з багажного відділення автомобіля і завдали йому численних ударів металевими прутами по голові, від яких він помер. Надалі вони перетягли труп в очерети водойми і покинули місце злочину.
“21 березня труп потерпілого був виявлений з численними переломами голови і лицьових кісток черепа. Двом зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. В даний час вжиті заходи по затриманню третього співучасника злочину”, – зазначили в міліції.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас