Гонтарева вирішила ще раз порадитися з екс-головами НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарева вирішила ще раз порадитися з екс-головами НБУ

Світ
1616
Глава Національного банку (НБУ) Валерія Гонтарєва провела чергову нараду з колишніми главами Нацбанку.
“У Національному банку відбулася чергова нарада глав НБУ різних часів з нинішнім керівництвом регулятора. Фінансова стабільність країни як ключова тема зустрічі об’єднала всіх учасників. Вони одностайно погодилися, що першим результатом спільної роботи має стати план стабілізації банківської системи та активну участь в антикризовій програмі Національного банку “, – йдеться в повідомленні НБУ.
Згідно з повідомленням, на зустрічі обговорювали бюджетну ситуацію в країні, шляхи легалізації тіньової частини економіки, можливості відновлення кредитування. За допомогою аналітиків НБУ будуть проводитися дослідження щодо наслідків військових дій для економіки країни та їх впливу на банківську систему.
Крім цього, для проведення поглибленого аналізу монетарної політики Національного банку та напрацювання практичних рекомендацій Валерія Гонтарєва як голова комітету з монетарної політики запросила колишніх керівників НБУ до участі в засіданні комітету.
Зі свого боку, Степан Кубів, Віктор Ющенко, Володимир Стельмах і Борис Марков запропонували своє бачення низки актуальних рішень Національного банку в нинішніх умовах.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас