Компанія Гонтаревої ICU поскаржилася на підприємство - "клон" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Гонтаревої ICU поскаржилася на підприємство - "клон"

Світ
975
Група “Інвестиційний Капітал Україна” (ICU) офіційно заявляє, що не має ніякого відношення до діяльності ТОВ “Інвестмент Кепітал Україна”. Про це йдеться в повідомленні компанії.
Згідно з даними, які містяться в Єдиному державному реєстрі, ТОВ “Інвестмент Кепітал Україна” було зареєстровано 5 травня 2014 року в м Краматорськ Донецької області за адресою: вулиця Орджонікідзе, будинок 27. Його засновники: Мартинов Дмитро Олексійович і Корнієнко Володимир Миколайович.
Основні види діяльності ТОВ “Інвестмент Кепітал Україна”: неспеціалізована оптова торгівля, допоміжна діяльність у сфері транспорту, комп’ютерне програмування, рекламні агентства, надання інших комерційних послуг. Тобто зазначені види діяльності кардинально відрізняються від послуг, наданих групою ICU.
“Просимо представників ЗМІ чітко розділяти діяльність групи” Інвестиційний Капітал Україна “(ICU) і ТОВ “Інвестмент Кепітал Україна”, – сказав Стеценко.
Нагадаємо, Група (ICU) надає послуги з торгівлі цінними паперами, інвестиційно-банківські послуги, а також здійснює управління активами інститутів спільного інвестування.
Як відомо, Група ICU створена в червні 2006 року. До її складу входять інвестиційна компанія, компанія з управління активами і банк “Авангард”. Вартість чистих активів публічних фондів під управлінням КУА “Інвестиційний Капітал Україна” станом на 1 липня 2014 перевищила 329 млн грн.
До недавнього часу співвласником і головою ради директорів групи була Валерія Гонтарєва, яку за пропозицією Порошенко парламент у червні затвердив на посаді голови Національного банку України.
Після цього Гонтарева продала свою частку в ICU, а партнерами групи залишилися Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас