"Метінвест" вивчає можливість реструктуризації боргових зобов'язань - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Метінвест" вивчає можливість реструктуризації боргових зобов'язань - ЗМІ

Світ
513
Українська гірничо-металургійна компанія “Метінвест” веде консультації з юристами про можливість відстрочки погашення боргових зобов’язань, повідомляє інформаційне агентство Bloomberg, посилаючись на свої джерела.
“Метінвест” аргументує свої наміри нестабільною ситуацією на сході України. Компанія залучила як консультанта міжнародну юридичну фірму Baker & McKenzie, кредитори, в особі Deutsche Bank AG і ING Groep NV – Clifford Chance.
Зазначені сторони переговорів не коментують ситуацію.
“Метінвест” – найбільший гірничо-металургійний холдинг України. Підприємства групи здебільшого розташовані в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях.
“Метінвест” є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка від видобутку ЗРС і вугілля та виробництва коксу до випуску напівфабрикатів і кінцевої продукції із сталі, трубопрокату і рулонів, а також виробництва іншої продукції з високою доданою вартістю. Група складається з видобувних і металургійних підприємств, що розташовані в Україні, Європі та США і має мережу продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.
Станом на 30 вересня 2014 р. загальна сума боргових зобов’язань компанії становила $3,6 млрд.
На початку лютого 2015 р. холдинг зупинив роботу Єнакіївського металургійного заводу (ЄМЗ) і його філії – Макіївського метзаводу (ММЗ, обидва – Донецька обл.) через безперервні бойові дії на Донбасі і фактичну відсутність залізничного сполучення в зоні АТО.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас