СБУ зловила податківця в момент отримання хабара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ зловила податківця в момент отримання хабара

Кримінал
871
Спецпідрозділ СБУ 16 березня затримав старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ оперативного управління ГУ ДФСУ в Запорізькій області на отриманні хабара в розмірі 10 тисяч доларів.
«Старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ оперативного управління ГУ ДФСУ в Запорізькій області, який, використовуючи своє службове становище, вимагав з директора одного з приватних підприємств області грошові кошти в розмірі $ 10 тис. за невжиття передбачених чинним законодавством заходів за матеріалами, отриманими в результаті оперативно розшукової діяльності, затримали під час правопорушення », – повідомили в СБУ.
При цьому податківець, з метою тиску, через свого товариша знайомив підприємця з матеріалами оперативно-розшукової справи, що вказують на наявність окремих ознак порушень податкового законодавства.
Підозрюваний був затриманий у момент отримання хабара в розмірі 220 тис. гривень.
За матеріалами СБУ прокуратурою Запорізької області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. Правопорушникам оголошено про підозру у вчиненні злочину.
Раніше правоохоронці спільно з працівниками Служби безпеки України викрили працівника центрального апарату Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України у вимаганні неправомірної вигоди у розмірі 100 тис. гривень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас