Opel і Chevrolet вирішили покинути російський ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opel і Chevrolet вирішили покинути російський ринок

Світ
1733
Opel покидає Росію повністю. До кінця червня буде законсервовано завод в Санкт-Петербурзі, на калінінградському “Автоторі” складання було завершено в лютому.
Chevrolet залишить у Росії тільки преміальні моделі Corvette, Tahoe і Camaro. Складання решти автомобілів даної марки на ГАЗі завершиться до кінця року.
Спільне підприємство з АвтоВАЗом GM-Avtovaz продовжить роботу, але проект будівництва заводу з виробництва Chevrolet-Niva другого покоління закритий.
Продажі в Росії автомобілів під маркою Cadillac, яка також входить до концерну General Motors, припинені не будуть. GM сконцентрується на продажах тільки преміальних брендів Chevrolet і Cadillac. Дилерська мережа буде реструктурована до кінця року. Сервіс та запчастини для брендів, що виходять, збережуться, обіцяє компанія.
Модельний ряд Opel був представлений на російському ринку шістьма моделями: Astra в кузовах три- і п’ятидверний хетчбек, седан і універсал; Insignia у версії ліфтбек, седан, універсал і Country Tourer; кроссоверами Antara і Mokka; мінівенами Meriva і Zafira. Крім того, були доступні спортивні модифікації Astra OPC і Insignia OPC.
Chevrolet продавав у Росії компакткар Spark, Aveo в кузовах хетчбек і седан, Cruze (седан, хетчбек, універсал), Cobalt, Malibu, кросовери Captiva, TrailBlazer і мінівен Orlando.
Велика частина моделей концерну General Motors вироблялася на російських заводах. Підприємство “Автотор” в Калінінграді випускало Opel Zafira, Meriva, Insignia і Chevrolet Aveo.
На заводі “Дженерал Моторс Авто” в Санкт-Петербурзі збирали Chevrolet Cruze і Captiva; Opel Antara, Astra і Mokka. У Тольятті на заводі ведеться виробництво Chevrolet Niva.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас