"Нова пошта" змінила керівника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова пошта" змінила керівника

Світ
11674
Генеральним директором компанії “Нова пошта” (Київ) призначений Андрій Стрілець, який до цього працював на посаді виконавчого директора компанії.
Як повідомили агентству в прес-службі “Нової пошти”, її співзасновник В’ячеслав Климов, який раніше очолював компанію, продовжить стратегічне управління в складі наглядової ради.
“Незважаючи на складні економічні умови в країні, ми безперервно розвиваємося і зараз знаходимося на тому етапі, коли засновникам компанії потрібно приділяти максимум уваги стратегічного управління, передавши тактичні завдання команді топ-менеджерів”, – процитували в прес-службі В.Клімова.
У компанії повідомили, що А.Стрілець приєднався до “Нової пошти” у травні 2014 року і має досвід роботи на керівних посадах в таких компаніях, як група Inkerman International і міжнародна корпорація BBH.
Компанія “Нова пошта” – провідний приватний оператор експрес-доставок і кореспонденції в Україні. Мережа налічує понад 1,5 тис. відділень у більш ніж 700 населених пунктах України. Компанія доставляє близько 6 млн посилок на місяць.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас