Головний аналітик Райффайзен Банк Аваль отримав посаду в НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головний аналітик Райффайзен Банк Аваль отримав посаду в НБУ

Світ
1954
Начальник відділу аналізу і досліджень “Райффайзен Банк Аваль” Дмитро Сологуб з 17 березня призначений в.о. заступника голови Національного банку України і здійснюватиме загальне керівництво монетарного напрямку діяльності регулятора, повідомляє НБУ на своїй сторінці в Facebook.
“Відтепер за розвиток функції забезпечення монетарної стабільності, ефективну розробку і впровадження оновлених інструментів формулювання грошово-кредитної політики регулятора буде відповідати провідний економіст, який авторитетний і добре відомий в економічних і фінансових колах як нашої країни, так і за її межами”, – прокоментувала це призначення глава НБУ Валерія Гонтарєва.
Д.Сологуб, 1978 р.н., з 2007 року і до призначення в Нацбанк обіймав посаду начальник відділу аналізу і досліджень “Райффайзен Банк Аваль”, одного з найбільших українських банків, до цього з 2004 року був економістом-дослідником в представництві Міжнародного валютного фонду в Україні, з ще раніше, в 2002-2004 роках, працював науковим співробітником Інституту економічних досліджень і політичних консультацій.
Д.Сологуб в 2000 році закінчив Білоруський державний університет за спеціальністю “Економічна теорія”, в 2002 році – магістерську програму з економіки (EERC) Києво-Могилянської академії, а в 2013 році отримав диплом Сертифікованого фінансового аналітика (CFA).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас