Google запустив власний інтернет-магазин електроніки за зразком Apple Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google запустив власний інтернет-магазин електроніки за зразком Apple Store

Світ
694
«Корпорація добра» загострює конкуренцію з одним зі своїх головних конкурентів – Apple. Навздогін за яблучним гігантом, хоч і з великим запізненням, Google запустила власний інтернет-магазин електроніки Google Store. У ньому можна придбати техніку Google та її авторизованих партнерів. Втім, поки магазин працює не скрізь. Як і слід було очікувати, українцям онлайн-шопінг в новоявленому маркетплейсі недоступний.
Google запустив власний інтернет-магазин електроніки за зразком Apple Store
В Google Store можна замовити останні новинки: смартфон Nexus 6, планшет Nexus 9, новий Chromebook Pixel, телевізійні приставки Nexus Player і Chromecast, розумні годинники різноманітних моделей на платформі Android Wear і навіть термостат Nest, виробника якого Google купив торік. Крім того, в магазині доступні аксесуари для продаваних пристроїв: чохли, зарядні станції і навіть навіщось оправи та лінзи для Google Glass.
Згідно з повідомленням на сайті, доставка товарів здійснюється безкоштовно. Проте, вже на етапі перегляду пропозицій з України, користувачеві видає повідомлення: «Недоступно для продажу у вашій країні». У Росії схожа ситуація – користувачам пропонується перейти на американський сайт магазину.
Онлайн-магазин Apple Store був запущений ще в 1997 році. До речі, ще в минулому році на ньому можна офіційно купити українські товари, а саме спалах iBlazr, створену українською компанією Concepter.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас