Аеропорт "Бориспіль" віддасть в оренду 160 кв. м в терміналі "D" під кафе, вендинг і банкомати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт "Бориспіль" віддасть в оренду 160 кв. м в терміналі "D" під кафе, вендинг і банкомати

Світ
787
Державне підприємство “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” (Київ) має намір передати в оренду 159,5 кв. м площ на першому-третьому поверхах терміналу “D” для розміщення банкоматів, вендингових автоматів, кафе і т. д.
Відповідно до публікації у виданні “Урядовий кур’єр” від 7 березня, згідно з незалежною оцінкою, вартість планованого до передачі в оренду майна становить 11,557 млн грн, передбачуваний максимальний термін оренди – 10 років.
Мета використання площ – організація комплексного обслуговування авіапасажирів.
Заявки від орендарів приймаються протягом 10 робочих днів з моменту публікації зазначеного оголошення.
Згідно з даними веб-сайту аеропорту, зазначені площі планується здати в оренду під розміщення банкоматів, автоматів з гарячими напоями, автоматів снекової продукції, терміналів самообслуговування, двох кафе по 30 кв.м. та пунктів обслуговування пасажирів.
ДП “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” є найбільшим аеропортом України із загальною займаною площею близько 1000 га. Підприємство має дві злітно-посадочні смуги: одну – довжиною 4000 м і шириною 60 м, другу – довжиною 3500 м і шириною 63 м. На території аеропорту розташовані чотири пасажирські термінали і поштово-вантажний комплекс.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас