У Києві прокуратура обшукала великий магазин техніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві прокуратура обшукала великий магазин техніки

Кримінал
2579
Вчора правоохоронці з обіду і до пізньої ночі проводили обшук в приміщенні магазину техніки City.com на Петрівці. Про це повідомило в соціальних мережах відразу кілька співробітників магазину. Запис одного з них перепостила офіційна сторінка магазину з проханням до передплатників поширити інформацію. Факт обшуку підтвердив і виконавчий директор Юрій Сторожук.
За словами Сторожука, обшук проводили співробітники київської обласної прокуратури та міліції, а сам захід проходив досить масштабно: правоохоронці прибули на 15 машинах, і в якийсь момент в магазині знаходилося близько ста співробітників правоохоронних органів. Як повідомив Сторожук, обшук проводився за ухвалою суду, що стосується контрафактної продукції Panasonic, але вилучали техніку інших брендів.
«Забрали планшети iPad, телевізори. У якийсь момент хотіли вилучити взагалі всі планшети. Судова постанова стосувалася одних товарів, а забрали зовсім інші», – розповів він.
Юрій заявляє, що магазин збирається реагувати на дії силовиків у правовому полі.
Фото і відео з мобільного в процесі обшуку постив і Антон Красніков, комерційний директор Unitrade Group (City.com входить в цю групу). На відео видно, як ряд осіб забирає техніку з полиць магазину.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас