Тимошенко висловлюється за відставку голови Нацбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко висловлюється за відставку голови Нацбанку

Казна та Політика
5347
Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко висловлюється за відставку голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої.
“Як би хто не ставився до голови Національного банку, можливо, вона хороша людина, можливо, вона недосвідчена і таке зробила з країною, але для того, щоб відновити довіру (до банківської системи – ІФ) нам негайно треба поміняти главу Нацбанку”, – заявила Ю.Тимошенко.
На думку Ю.Тимошенко, Нацбанк може очолити світовий авторитет у фінансовій сфері. “Є маса прикладів, коли країнам, які страждали від кризи, світова фінансова громадськість надавала людину зі світовим ім’ям, яку поважає і знає весь світ, типу Бальцеровича, наприклад”, – зазначила Ю.Тимошенко. За словами народного депутата, таким людям на чолі Нацбанку будуть довіряти і всі будуть впевнені, що кожен крок такого керівника “професійний, кожен крок обгрунтований і там немає корупції або лобізму”.
Ю.Тимошенко вважає, що Нацбанк України міг би очолити “відомий фінансист, професор, викладач і практик Андрій Кириленко, громадянин США, з українським корінням”
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас