Ціни на техніку змінюють тричі на день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на техніку змінюють тричі на день

Особисті фінанси
2721
У столичних магазинах техніки продавці змінюють цінники до трьох разів на день. Про це розповіла Оксана, продавець-консультант одного зі столичних магазинів електроніки.
“Деякі телефони подорожчали на 3 тисячі. Вранці “Apple iPhone” продавали по 27, а після обіду від став 30 тисяч, – розказує продавець. – Планшет “Lenovo” з 3 G був по акції 2699, а тепер по 4499. Найдешевший ноутбук продаємо по 8 тисяч. Раніше його можна було взяти за 3999”.
70 відсотків покупців беруть техніку в кредит або вибирають оплату частинами. Щоб заробити, магазини змушують таких покупців придбати страховку на товар.
“Ціни змінюємо щоранку, а потім ще раз чи двічі після обіду, – каже Оксана. – Дешеві телефони подорожчали на 500-600 гривень, дорогі – на півтори-дві тисячі. У вівторок, коли долар став по 40, не могли закрити магазин в 9 вечора. Люди йшли і йшли. Вісім покупців стояло в черзі до каси. Боялися, що вранці долар буде по 50”.
Багато товару замовляють через інтернет. Ціни на сайті міняють так само часто, як в магазині.
“В середу прийшов чоловік, взяв 30 телефонів “Nokia” і 10 модемів хлопцям на схід. На акційні товари ціни теж піднімаємо. Якщо покупець обурюється, кажемо, що акційний товар на складі закінчився, а цей закупляли вже по новому курсі”, – говорить продавець-консультант.
Суттєво подорожчала велика побутова техніка – холодильники, морозильні камери та посудомийні машини.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас