Мінагрополітики ініціює розслідування Антимонопольним комітетом питання підвищення цін на продукти харчування в роздрібних мережах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінагрополітики ініціює розслідування Антимонопольним комітетом питання підвищення цін на продукти харчування в роздрібних мережах

Аграрний ринок
525
Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко підніме питання про підвищення цін на продукти харчування в торговельних мережах на засіданні Кабінету міністрів у п’ятницю 27 лютого з метою провести відповідні розслідування Антимонопольним комітетом.
“Я особисто це питання підніму перед міністром економіки, Антимонопольним комітетом. Думаю, вони повинні ініціювати розслідування з цього приводу”, – сказав він журналістам у ході IV Всеукраїнського аграрного форуму.
За його словами, сьогодні відбудеться засідання Кабінету міністрів, де буде обговорюватися питання підготовки до чергового засідання парламенту наступного тижня.
Міністр має намір обговорити причини підвищення цін і ажіотажний попит на продукти харчування.
“Я вважаю, що це індикатор паніки, продукти харчування є в достатній кількості. Я прошу населення і споживачів дуже виважено до цього ставитися”, – додав він.
Як повідомлялося, Мінагропрод вважає спекулятивним різке підвищення цін на окремі продукти харчування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас