Ключовою умовою госпдіяльності "Укрзалізниці" має стати прибутковість - Бланк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ключовою умовою госпдіяльності "Укрзалізниці" має стати прибутковість - Бланк

Казна та Політика
752
Ключовою умовою ведення господарської діяльності Державної адміністрації залізничного транспорту України (Укрзалізниця “) має стати її прибутковість.
Таку думку висловив в. о. глави “Укрзалізниці” Максим Бланк, виступаючи на Форумі розвитку інфраструктури України в Києві в четвер.
“Якби у “Укрзалізниці” головним індикатором роботи була прибутковість, працювати було б набагато простіше”, – сказав він.
М.Бланк відзначив також необхідність економічно обґрунтованої моделі роботи галузі.
“Якщо ми не перейдемо на економічно обґрунтовану модель роботи, “Укрзалізниця” не зможе розвиватися. Це – ключові завдання, які повинні бути вирішені в ході реформи” – додав він.
Як повідомлялося, напередодні Міністерство інфраструктури України оприлюднило фінальний список кандидатів у конкурсі з відбору глави “Укрзалізниці”. До нього увійшли: Діна Немирович – директор зі стратегії компанії “Фармак”, Євген Ромащин – генеральний директор Corum Group, Деніел Валк – генеральний директор North American Interpipe (перебував на посаді до жовтня 2014 року – ІФ).
Перед главою “Укрзалізниці” ставляться завдання, зокрема: здійснити реформування моделі управління бізнесом, здійснити трансформацію організаційної структури шляхом впровадження бізнес-процесів та інструментів управління ефективністю, які будуть відповідати кращим світовим практикам; забезпечити ефективність і прозорість комерційних операцій і, як наслідок, – зростання фінансових результатів, гарантувати стратегічну стійкість під час кризових процесів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас