Рада готова оперативно зібратися для прийняття рішень щодо стабілізації ситуації на фінансових ринках країни - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада готова оперативно зібратися для прийняття рішень щодо стабілізації ситуації на фінансових ринках країни - Гройсман

Валюта
1822
Верховна Рада України готова зібратися на позачергове засідання для прийняття рішень щодо стабілізації фінансової ситуації в Україні, заявляє голова українського парламенту Володимир Гройсман.
“Щодо позачергової сесії. Верховна Рада буде готова оперативно зібратися для того, щоб прийняти термінові рішення щодо стабілізації ситуації на фінансових ринках України”, – написав Гройсман на своїй сторінці в соцмережі Facebook в середу.
“Ми будемо готові заслухати економічний блок уряду і керівництво Нацбанку. Наше головне завдання – знайти реальні виходи з нинішньої ситуації. Тому уряд спільно з парламентом має терміново підготувати низку кроків, які б дали можливість стабілізувати фінансовий сектор”, – додав спікер.
Як повідомлялося, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні уряду в середу закликав до скликання позачергового засідання Верховної Ради для прийняття невідкладних рішень щодо стабілізації в Україні фінансової системи. Він також нагадав, що уряд вніс до парламенту весь необхідний для надання фінансової допомоги з боку МВФ пакет законопроектів.
“Ми провели консультації з усіма фракціями коаліції, за винятком найбільшої фракції, з якою ми очікуємо консультацій з приводу прийняття законопроектів. Підкреслю, що істотних розбіжностей при розгляді цих законопроектів між урядом і фракцією не було”, – сказав А.Яценюк.
Раніше позачергову сесію Верховної Ради планувалося провести 3 березня для розгляду змін до держбюджету-2015.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас