Fitch знизило валютний рейтинг "Нафтогазу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch знизило валютний рейтинг "Нафтогазу"

Казна та Політика
324
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг НАК “Нафтогаз України” в іноземній валюті з рівня “ССС” до “СС”. Про це йдеться в повідомленні прес-служби агентства.
В той же час довгостроковий РДЕ “Нафтогазу” в національній валюті підтверджено на рівні “ССС”.
Крім того, агентство знизило рейтинги ще 4 українських компаній.
Так, довгостроковий РДЕ компанії Avangardco Investments Public Limited в національній валюті знижений з рівня “CCC” до “CC”. Довгостроковий РДЕ в іноземній валюті також знижений з рівня “CCC” до “CC”. Пріоритетний незабезпечений рейтинг в іноземній валюті знижений з рівня “CCC” до “CC”, рейтинг поворотності активів “RR4”. Національний довгостроковий рейтинг компанії знижений з рівня “A (ukr)” до “BB (ukr)”, прогноз “Негативний”.
Національний довгостроковий рейтинг компанії Kernel Holding SA знижений з “A (ukr)” до “BBB + (ukr)”, прогноз “Стабільний”. Довгострокові РДЕ в національній та іноземних валюті підтверджені на рівні “CCC”.
Також знижений національний довгостроковий рейтинг ВАТ Миронівський хлібопродукт (дочірня компанія MHP SA) – з рівня “AA- (ukr)” до “A + (ukr)”, прогноз “Стабільний”. Довгострокові РДЕ в національній валюті та іноземній валютах підтверджений на рівні “CCC”.
Національний довгостроковий рейтинг компанії Ukrlandfarming PLC знижений з рівня “A (ukr)” до “BB (ukr)”, прогноз “Негативний”. Довгострокові РДЕ в національній та іноземній валютах знижені з рівня “CCC” до “CC”. Пріоритетний незабезпечений рейтинг в іноземній валюті знижений з рівня “CCC” до “CC”, рейтинг поворотності активів “RR4”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас