Канада та Ізраїль виділять 19,3 млн канадських доларів на розвиток плодоовочівництва в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада та Ізраїль виділять 19,3 млн канадських доларів на розвиток плодоовочівництва в Україні

Казна та Політика
343
Канада та Ізраїль профінансують проект підтримки українських малих і середніх фермерських господарств, які займаються виробництвом плодоовочевої продукції в Одеській, Миколаївській, Запорізькій та Херсонській областях.
“Бюджет складає 19,325 млн канадських доларів”, – сказала в ході підписання меморандуму по виділення коштів заступник міністра аграрної політики з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька в Києві у вівторок.
За її словами, кошти виділяються на сім років, вони надаються Канадської асоціацією економічного розвитку MEDA і Ізраїльським центром з розвитку міжнародного співробітництва МАШАВ.
Як уточнив посол Канади в Україні Роман Ващук, в перший рік фінансування отримають 1 тис. господарств, до кінця його реалізації ним будуть охоплені 30 тис. господарств.
“Завдяки цьому проекту наші українські фермери отримують можливість для практичного впровадження сучасних технологій, ринкових механізмів, ефективного маркетингу, систему логістики плодоовочевої продукції”, – сказав міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко в ході підписання меморандуму.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас