Мінінфраструктури оприлюднило список кандидатів на посаду голови "Укрзалізниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури оприлюднило список кандидатів на посаду голови "Укрзалізниці"

Казна та Політика
392
Міністерство інфраструктури України оприлюднило фінальний список кандидатів у конкурсі з відбору голови Державної адміністрації залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”).
Як повідомила прес-служба міністерства, до списку увійшли: Діна Немирович – фінансовий директор компанії “Фармак”, Євген Ромащин – генеральний директор Corum Group, Деніел Валк – генеральній директор North American Interpipe (перебував на посаді до жовтня 2014 року – ІФ)
Як повідомлялося, Мінінфраструктури спільно з експертами компаній Talent Advisors, ЕBS і Deloitte починає пошук кандидатів на посади гендиректорів “Укрзалізниці”, аеропортів “Бориспіль” і “Львів”. Прийом даних від кандидатів (резюме) стартував 31 грудня 2014 року, спочатку планувалося, що він триватиме до 12 січня 2015 року.
Перед главою “Укрзалізниці” ставляться завдання, зокрема: провести реформування моделі управління бізнесом, здійснити трансформацію організаційної структури шляхом впровадження бізнес-процесів та інструментів управління ефективністю, які будуть відповідати кращим світовим практикам; забезпечити ефективність і прозорість комерційних операцій компанії, і як наслідок – зростання фінансових результатів. Гарантувати стратегічну стійкість компанії під час кризових процесів.
Пізніше, 7 січня міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вирішив продовжити термін прийому даних від кандидатів на зазначені посади до 19 січня 2015 року.
Пізніше міністерство повідомляло, що, станом на 11 січня, заявки на участь у конкурсному відборі на посаду гендиректора “Укрзалізниці” подали 134 кандидата.
При цьому 80 з 134 кандидатів на посаду керівника “Укрзалізниці” не відповідали вимогам проекту. Решта 54 пройшли кваліфікаційне оцінювання. Повністю відповідали вимогам проекту всього шість кандидатів, решта 48 – частково.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас