Фонд гарантування вкладів завів сторінку в Facebook - тепер додаткову інформацію можна буде отримати там — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування вкладів завів сторінку в Facebook - тепер додаткову інформацію можна буде отримати там

Казна та Політика
836
На сторінці Фонду крім офіційних оголошень розміщуватимуться коментарі, роз’яснення, уточнення попередньою інформацією, відповіді на запитання громадян.
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відкрив свою офіційну сторінку в соціальній мережі Facebook. Про це повідомляє прес-служба Фонду.
«З метою оперативного оприлюднення офіційної інформації і позиції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з актуальних питань і надання можливості для зворотного зв’язку Фонд завів свою офіційну сторінку в мережі Facebook – https://www.facebook.com/fg.gov.ua», – йдеться в повідомленні.
На сторінці Фонду в Facebook крім офіційних оголошень розміщуватимуться коментарі, роз’яснення, уточнення попередньої інформації, відповіді на запитання громадян.
Сторінка Фонду в мережі Facebook також забезпечить оперативний та максимально широкий доступ потенційних покупців до інформації про спосіб і місце продажу активів неплатоспроможних банків і значно полегшить доступ до інформації Фонду для користувачів мобільних пристроїв, зазначають у прес-службі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас