Мінрегіон очікує 1 млрд дол. японського кредиту для реконструкції очисних споруд Бортницької станції аерації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінрегіон очікує 1 млрд дол. японського кредиту для реконструкції очисних споруд Бортницької станції аерації

Кредит&Депозит
443
Напередодні в Мінрегіоні був підписаний протокол про підготовку технічного завдання з приводу виділення Японією кредиту на реконструкцію очисних споруд Бортницької станції аерації, повідомляє прес-служба відомства.
За результатами роботи оціночної місії Японського агентства співпраці ДЖАЙКА 18 лютого в Мінрегіоні підписали Протокол переговорів з підготовки технічного завдання з приводу виділення кредиту на комплексну реконструкцію очисних споруд Бортницької станції аерації.
“Проведена велика робота, і, нарешті, ми дійшли до підписання цього Протоколу. Це завершення ще одного етапу розвитку проекту. Все, що відображено в цьому документі, буде основою для кредитної угоди, умови якої відпрацьовуватимуться за результатами доповіді ДЖАЙКИ Уряду Японії. Сподіваємося , що в березні підпишемо відповідну кредитну угоду “, – зазначив під час підписання документа заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Роман Абрамовський.
Нагадаємо, минулого тижня віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявив, що обсяг кредиту планується на рівні 1 мільярда доларів США на 40 років під 0,1% з можливістю відстрочки платежів на 10 років .
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас