Президент Бундестагу ФРН підтримає ратифікацію Угоди про асоціацію Україна-ЄС - заява — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент Бундестагу ФРН підтримає ратифікацію Угоди про асоціацію Україна-ЄС - заява

Світ
211
Президент Бундестагу ФРН Норберт Ламмерт підтримає ратифікацію німецьким парламентом Угоди про асоціацію Україна-ЄС, яка має відбутися до проведення саміту Східного партнерства у Ризі, говориться в спільній заяві керівників парламентів України і Німеччини.
“Президент німецького Бундестагу буде підтримувати прийняття незабаром рішення щодо ратифікації Угоди про асоціацію, яка має бути прийнята до проведення саміту Східного партнерства у Ризі, а також буде супроводжувати надання Україні Європейським Союзом міжнародними фінансовими інститутами узгодженої додаткової макрофінансової допомоги для стабілізації економічної ситуації підтримки реформ (в Україна – ІФ) “, – йдеться в заяві, оприлюдненій в понеділок.
У свою чергу спікер Верховної Ради Володимир Гройсман на спільному брифінгу з Н.Ламмертом висловив сподівання, що під час Ризького саміту буде прийнято “політичне рішення про надання безвізового режиму Україні”.
Разом з тим, він додав, що українській стороні для прийняття такого рішення з боку ЄС Україні “потрібно ще попрацювати”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас