Луценко: Керівника Антикорупційного бюро призначать у березні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко: Керівника Антикорупційного бюро призначать у березні

Казна та Політика
801
Лідер фракції партії “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко вважає, що керівник Національного антикорупційного бюро буде призначений у березні. Про це він сказав у коментарі журналістам.
Відповідаючи на запитання журналістів з приводу того, коли буде обраний голова Антикорупційного бюро, Луценко сказав: “Думаю, що в березні отримаємо нового голови і бюро запрацює”.
12 лютого, в прес-службі Адміністрації президента поінформували, що на посаду директора Національного антикорупційного бюро подав документ 161 кандидат, термін прийому документів закінчився 11 лютого.
Конкурсна комісія тепер повинна почати розглядати пакети документів, що надійшли від осіб, які бажають зайняти посаду директора Антикорупційного бюро.
Верховна Рада прийняла закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення діяльності Національного антикорупційного бюро та Національного агентства з попередження корупції (№1660-д).
Як зазначив під час представлення законопроекту лідер фракції “Блоку Петра Порошенка”, кандидатури на посаду директора Антикорупційного бюро висуває номінаційна комісія, а “з числа трьох кращих членів президент обирає одного, якого призначає директором”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас