«Київтранспарксервіс»: Автостоянки заборгували столиці понад 2,2 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київтранспарксервіс»: Автостоянки заборгували столиці понад 2,2 млн грн

Казна та Політика
138
Заборгованість підприємців, які експлуатують фіксовані місця для паркування транспортних засобів, перед комунальним підприємством «Київтранспарксервіс» за підсумками 2014-го і на початку 2015 перевищила 2,2 млн грн.
Про це йдеться в повідомленні на сайті Київської міськдержадміністрації.
«Сьогодні ми маємо 44 боржника, що експлуатують в сукупності 3,44 тис. паркомісць, і систематично не платять паркувальний збір. Ця сума вже перевищила 2,2 млн грн, дві третини цієї суми – заборгованість підприємців у Дарницькому районі», – сказав директор підприємства Володимир Першин.
За його словами, на сьогоднішній день тривають переговори щодо погашення боргу, однак у разі відсутності пролонгованих договорів та внесення платежів до бюджету договори з такими підприємцями будуть вважатися розірваними, а майданчики повернуті в користування комунального підприємства для самостійного ведення господарської діяльності.
Він додав, що поки тільки 150 нічних паркувальних майданчиків мають договори з комунальним підприємством і працюють у правовому полі.
«На інших автостоянках виявлені факти невідповідності між реальною і задокументованою кількістю паркомісць, невідповідність розмірів стоянки і т. і. Зараз проводиться робота з усунення зазначених порушень», – сказав Першин.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас