Львівська область просить Мінекономіки переглянути митні платежі на транспортні засоби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська область просить Мінекономіки переглянути митні платежі на транспортні засоби

Казна та Політика
1993
Львівська обласна державна адміністрація просить Міністерство економічного розвитку і торгівлі переглянути митні платежі на транспортні засоби.
Про це йдеться в повідомленні обладміністрації.
Звернення направив губернатор Олег Синютка.
У листі, зокрема, йдеться про те, що з набранням чинності закону “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи” значно збільшилося навантаження при ввезенні на митну територію України моторних транспортних засобів для перевезення вантажів.
Зокрема, введено акцизний податок при переобладнанні такого транспортного засобу на легковий автомобіль.
Олег Синютка зазначив, що ця ситуація викликала значний резонанс у підприємницькому середовищі Львівської області, особливо серед суб’єктів господарювання, які проводять технічне переобладнання вантажних транспортних засобів на легкові та надають супутні товари з обслуговування автомобілів.
“Тому для збереження робочих місць на підприємствах, що здійснюють переоснащення транспортних засобів, а також забезпечення своєчасного і в повному обсязі наповнення бюджетів просимо розглянути можливість вирішення даного питання шляхом зменшення митних платежів за ввезення транспортних засобів до рівня, який зможе забезпечити врегулювання вищезазначених питань”, – йдеться у зверненні Львівської обладміністрації.
Як повідомлялося, Рада прийняла закон “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи”.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас