Частина активів Брокбізнесбанку продали за 12,4 мільйона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Частина активів Брокбізнесбанку продали за 12,4 мільйона

531
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб на аукціоні з продажу автотранспорту, який обліковується на балансі ПАТ “Брокбізнесбанк” реалізував 91 лот на загальну суму 12,209 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба фонду.
Як зазначається, на продаж було виставлено 122 лоти з загальною початковою ціною продажу в сумі 11,272 млн гривень.
“За підсумками торгів був реалізований 91 лот на загальну суму 12,409 млн гривень, початкова ціна продажу яких склала 8,183 млн гривень”, – йдеться в повідомленні.
Таким чином, вартість зазначених лотів в результаті проведеного аукціону зросла на 51,6%.
“У зв’язку з відсутністю учасників або реєстрацією одного учасника було знято з аукціону 31 лот початковою ціною продажу 3,089 млн гривень”, – повідомляє прес-служба.
“Дані лоти найближчим часом будуть повторно виставлені на аукціон. Інформація про дату і місце проведення торгів буде додатково повідомлена на сайті Фонду і сайті АТ“Брокбізнесбанк”, – йдеться в повідомленні фонду.
У прес-службі також повідомили, що отримані кошти будуть направлені на задоволення вимог кредиторів АТ “Брокбізнесбанк” в черговості, передбаченої частиною першою статті 52 Закону України “Про систему гарантування вкладів фізичних осіб”.
Як повідомлялося, 10 червня 2014 року, Нацбанк вирішив ліквідувати неплатоспроможний “Брокбізнесбанк”.
Як відомо, до введення тимчасової адміністрації “Брокбізнесбанк” контролювався “сімейним” бізнесменом Сергієм Курченко.
Нагадаємо, управління фінансових розслідувань Міндоходів виявило причетність посадових осіб “Брокбізнесбанку” до “відмивання” коштів на суму понад 50 млн гривень.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас