Рада сьогодні має намір розглянути пропозиції президента до закону про мораторій на стягнення заставного майна громадян для забезпечення валютних кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада сьогодні має намір розглянути пропозиції президента до закону про мораторій на стягнення заставного майна громадян для забезпечення валютних кредитів

Казна та Політика
1257
Верховна Рада у вівторок має намір розглянути закон з пропозиціями президента про зміни в закон про мораторій на відчуження майна громадян, яке знаходиться в заставі для забезпечення кредитів в іноземній валюті.
Як випливає з порядку денного пленарного засідання, очікується, що з даного питання доповідатиме голова Національного банку Валерія Гонтарєва.
На порядку денному також – законопроект про внесення змін до Податкового кодексу України та законопроект про внесення змін до Митного кодексу щодо створення сприятливих умов для забезпечення виконання контрактів державного оборонного замовлення.
Як повідомлялося, 15 січня президент Петро Порошенко застосував право вето до закону про внесення змін до закону про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті щодо посилення захисту прав позичальників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас