Міненерговугілля обіцяє шахтарям погасити заборгованість по зарплаті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міненерговугілля обіцяє шахтарям погасити заборгованість по зарплаті

Казна та Політика
206
Міністерство енергетики та вугільної промисловості обіцяє, що заборгованість із заробітної плати за грудень перед шахтарями державних шахт буде повністю погашена до 20 лютого.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства за результатами робочої поїздки міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина у Волинську область.
“Розрахунки вже почали здійснюватися, до 20 лютого борг за грудень буде повністю погашений”, – цитує слова міністра прес-служба.
За словами Демчишина, на даний момент Міністерство вирішує питання запровадження чітких механізмів розрахунків на ринку електроенергетики, які дозволять своєчасно розраховуватися за поставлене вугілля в подальшому.
Також Міненерго має намір максимально завантажити виробничі потужності теплових електростанцій, що працюють на вугіллі газової групи, а після закінчення опалювального сезону провести модернізацію ТЕС і збільшити кількість енергоблоків, які споживають вугілля з Львівсько-Волинського басейну.
Як повідомлялося, Міненерго обіцяло, що 2-6 лютого розпочнеться процес погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям за грудень 2014 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас