Консорціум інвесторів хоче вкласти в банківський сектор України до $100 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Консорціум інвесторів хоче вкласти в банківський сектор України до $100 млн

Кредит&Депозит
781
Консорціум інвесторів Empire State Capital Partners має намір інвестувати в банківський сектор України від 60 до 100 млн дол. Протягом найближчих 12-18 місяців, повідомив сьогодні журналістам управляючий директор консорціуму Грегорі Фішман.
«У нас конкретний план влити десь 60-100 млн доларів у фінансову платформу, або іншими словами, один банк, впродовж наступних 12-18 місяців. Ми зараз ведемо переговори з контрагентами – різними банками. У нас є ряд критеріїв, за якими ми шукаємо, напевно це буде банк третьої групи », – сказав Фішман.
За його словами, консорціум запрошує якісних контрагентів для подальших переговорів і, усвідомлюючи складний стан банківської системи країни, розраховує насамперед на відкритість і чесність контрагентів. «Нам дуже важливо, щоб контрагенти поводилися відкрито, тому що разом ми зможемо розібратися з будь-якими проблемами», – додав він.
Фішман підкреслив, що зайняти позицію саме у банківські сегменті бізнесу має сенс, щоб використовувати банківську платформу для подальшого інвестування в реальну економіку, включаючи агросектор, енергетику, високі технології, ресурсні галузі та інфраструктуру, а також держпроекти з приватизації.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас