Ще одна перебудова: структуру Нацкомфінпослуг мінятимуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одна перебудова: структуру Нацкомфінпослуг мінятимуть

Казна та Політика
831
Структура Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг буде однозначно змінена, запевнив голова комісії Ігор Пашко на прес-конференції.
“Є кілька концепцій як вона буде створена ця структура. Будуть прибрані ряд дублюючих функцій. Зараз рано говорити, як вона буде виглядати, але те, що структура буде змінена однозначно”, – зазначив він.
Відповідаючи Ігор Пашко повідомив, що вже намічено поділ повноважень серед призначених членів комісії. Він не виключив, що можливе певне дублювання. Крім того, враховуючи, що страховий ринок найбільший можливо його курирування двома члена комісії, “ми подумаємо і визначимося до кінця тижня”, сказав голова комісії. При цьому він додав, що перше засідання Нацкомфінпослуг планується провести через тиждень.
Представляючи новопризначений склад комісії, про себе він повідомив, що народився в 1963 році в Москві. Закінчив Київський державний університет, Національну академію управління.
Починав свою діяльність у фінансовому секторі в 1992 році в Укрексімбанку, з самого початку його створення. Пройшов шлях від спеціаліста до директора департаменту. Після перейшов на роботу в Укрінбанк, де обіймав посаду заступника голови правління, займаючись питаннями фінансових ринків, як внутрішніх, так і зовнішніх, зокрема, міжбанківськими операціями, операціями з цінними паперами, злиттям і поглинанням. Останнє місце роботи – Правексбанк на посаді директора по роботі з фінансовими установами.
За його словами останнє місце роботи членів комісії Ольги Максимчук – заступника голови правління СГ “ТАС”, Дениса Яструба – СК “Країна”, до цього СК “Гарант-Авто” в період входження в компанію Generali Group, Олександра Зальотова – президент Ліги страхових організацій України.
Як повідомила в ході прес-конференції член комісії Ольга Гурбич, вона має юридичну освіту. Працювала юристом “Укрінмедстрах” в період перейменування компанії в “ПРОСТО-страхування”. Працювала три роки в СК “РОСНО Україна” де їй було запропоновано продовжити роботу в материнській компанії в Москві, де в рамках групи Allianz працювала в компанії зі страхування життя і в компанії з управління активами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас