"Бориспіль" приймає заявки від автоперевізників на право використання транспортної інфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Бориспіль" приймає заявки від автоперевізників на право використання транспортної інфраструктури

Казна та Політика
178
Міжнародний аеропорт “Бориспіль” (Київ) почав безстроковий прийом заявок від таксомоторних перевізників – фізичних та юридичних осіб на право використання транспортної інфраструктури аеропорту, що дозволить пасажирам здійснювати посадку в таксі на першій лінії біля терміналу “D”.
Як повідомила прес-служба аеропорту, 16 лютого 2015 його керівництво оголосить про першу кількість автомобільних перевізників на таксі, які подали заявки на укладення договору щодо використання транспортної інфраструктури та користування стоянки таксі на території аеропорту. Також буде повідомлено про кількість заявників, документи яких відповідають вимогам чинного законодавства.
Заявники, документи та автомобілі яких відповідають заявленим вимогам, будуть запрошені на кваліфікаційну підготовку в навчальному центрі Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO) з авіаційної безпеки аеропорту.
Після проходження навчання та складання іспиту з авіаційної безпеки автомобільні перевізники на таксі отримають відповідне свідоцтво, яке буде необхідним при укладенні договору з аеропортом “Бориспіль”.
Як повідомлялося, “Бориспіль” в 2014 році оголошував про намір передавати в оренду автомобілі Hyundai Sonata 2012 випуску, раніше задіяних в службі Sky Taxi.
Міністерство інфраструктури наприкінці квітня 2014 припинило діяльність Sky Taxi через збитковість.
Крім того, тодішній генеральний директор аеропорту Сергій Гомболевський відзначав спроби так званих “псевдотаксистів” вийти на привабливий ринок роботи в аеропорту.
Крім цього, аеропорт з 1 серпня 2014 розірвав усі договори, з таксомоторними перевізниками, які здійснювали перевезення на період відновлення роботи служби Sky Taxi.
Пізніше, в листопаді 2014 новий гендиректор аеропорту Євген Дихне не виключив можливості продажу автомобілів, які раніше були задіяні в сервісі Sky Taxi
Проект Sky Taxi в аеропорту “Бориспіль” стартував 26 грудня 2011. Парк Sky Taxi укомплектований 110 автомобілями Hyundai Sonata, які мають характерний логотип. Машини оснащені системами кондиціонування, подушками безпеки і багажним відділенням. Крім цього, в кожному салоні передбачені дитячі крісла.
Всі автомобілі обладнані таксометром, POS-терміналом, відеореєстратором, GPS-навігатором.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас