"Укрзалізниця" підвищила тарифи на перевезення вантажів на 30% - крім вугілля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" підвищила тарифи на перевезення вантажів на 30% - крім вугілля

Казна та Політика
436
Наказ Міністерства інфраструктури України, що передбачає підвищення тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом на 30%, опублікований 31 січня в виданні “Урядовий кур’єр” і відповідно набув чинності
Згідно з документом, тарифи підвищено на 30% на всі групи вантажів, крім кам’яного вугілля, тарифи на який виростуть в лютому – на 10%, у квітні – на 18,2%.
Як повідомлялося, в січні 2015 року та. о. генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України “Укрзалізниця” Максим Бланк повідомляв, що тарифи на перевезення вугілля всередині країни в період опалювального сезону будуть підвищені на 10%, незважаючи на те, що тарифи на залізничні вантажоперевезення в лютому зростуть на 30%.
Раніше також зазначалося, що вказане підвищення тарифів сприятиме частковій стабілізації фінансового становища український залізниць, викликаного, в свою чергу, падінням обсягу перевезень, підвищенням цін на продукцію для потреб галузі, збільшенням боргового навантаження через підвищення курсу валют і т. Д.
Тарифи на вантажоперевезення в 2014 році збільшилися на 12,5%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас