Понад 40 тис. військовослужбовців стоять у черзі на отримання житла - Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 40 тис. військовослужбовців стоять у черзі на отримання житла - Міноборони

Казна та Політика
427
У Міністерстві оборони України вважають за необхідне передбачити на найближчі 5 років державне фінансування програми будівництва житла для військовослужбовців, заявляє перший заступник міністра оборони Іван Руснак.
“Ми пропонуємо визнати потребу у фінансуванні програми будівництва житла для потреб ЗСУ та інших військових формувань на найближчі п’ять років на загальнодержавному рівні та передбачити її виконання в бюджеті Міністерства оборони”, – сказав він в ході слухань у комітеті Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони в суботу.
За словами першого заступника міністра, зараз в ЗСУ на квартирному обліку перебуває понад 40 тис. осіб.
Крім того, додав він, необхідно більш ефективно використовувати землі Міністерства оборони, зокрема, для будівництва житла. Для цього можна укладати договори з керівниками облдержадміністрацій і з потенційними забудовниками.
“Форми можуть бути різні, … але остаточний варіант – забезпечення учасників АТО спочатку службовим житлом, після цього надання статусу постійного (житла – ред.) Після виконання певних процедур”, – сказав перший заступник голови Міноборони.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас