Deloitte проведе аудит консолідованої звітності "Нафтогазу" за МСФЗ за 2014-2015 рр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deloitte проведе аудит консолідованої звітності "Нафтогазу" за МСФЗ за 2014-2015 рр

Казна та Політика
157
Аудит фінансової звітності НАК “Нафтогаз України” відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) і аудит бухгалтерського і податкового обліку проведе незалежний аудитор Deloitte, повідомила прес-служба держхолдингу.
За її даними, Deloitte проведе аудит фінансової звітності “Нафтогазу України” та його філій за 2014 рік, щоквартальний і річний аудит фінансової звітності за 2015-й, а також аудит бухгалтерського та податкового обліку.
Аудитор був обраний під час проведення відкритих тендерних торгів. Вартість послуг Deloitte становить 2,28 млн грн. Термін дії договору – до 1 липня 2016 року.
Як повідомлялося, аудит консолідованої фінансової звітності “Нафтогазу України” за 2011 рік за міжнародними стандартами провела аудиторська компанія BDO. Документ був підписаний аудитором 12 грудня 2012. Консолідовані та аудійовані по МСФО дані фінзвітності НАК за 2012-2014 рр. ще не оприлюднені.
“Нафтогаз України” об’єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території країни.
Deloitte – провідна міжнародна компанія, яка входить до четвірки найбільших аудиторських фірм світу і надає послуги в сфері аудиту, оподаткування, консультаційного супроводу транзакцій корпоративних фінансів, управління ризиками та консультування з питань оподаткування і права, а також інших питань, пов’язаних з веденням бізнесу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас