МАУ отримала право літати в Канаду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ отримала право літати в Канаду

Світ
493
Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ, Київ) отримала офіційне повідомлення від авіаційної влади Канади про проходження аудиту з авіаційної безпеки та одержання дозволу на виконання польотів до міст Канади.
Як повідомила прес-служба авіакомпанії, в рамках реалізації далекомагістральної програми МАУ планує розпочати виконання трансатлантичних рейсів за маршрутом Київ-Торонто (Канада) -Київ в літньому сезоні 2015 року.
Процедура підготовки до виконання даних польотів передбачає проведення Міністерством транспорту Канади аудиту заходів авіаційної безпеки МАУ. Протягом п’яти днів, з 8 по 12 грудня 2014, представниками Міністерства транспорту Канади проводилася перевірка відповідності вимог керівних документів авіакомпанії з авіаційної безпеки стандартам і вимогам Міжнародної організації цивільної авіації, регуляторних документів Канади у сфері авіаційної безпеки, а також застосування даних заходів на практиці.
Аудит проводився з урахуванням поточної складної ситуації в Україні і охоплював як всю систему заходів авіаційної безпеки в цілому, так і кожну процедуру окремо.
“Для МАУ безпеку польотів завжди була і залишається пріоритетом №1”, – цитує прес-служба директора з авіаційної безпеки МАУ Олександр Суворов.
За його словами, в даний час фахівці МАУ аналізують доцільність виконання польотів в Торонто в літньому сезоні 2015 року, а організаційна підготовка до запуску прямих регулярних рейсів МАУ між Україною та Канадою знаходиться на завершальній стадії.
МАУ заснована в 1992 році. Є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт – ДМА “Бориспіль” (Київ). Флот МАУ складається з 33 літаків, в основному Boeing 737.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас