Снігопад обійшовся бізнесу Нью-Йорка в $200 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Снігопад обійшовся бізнесу Нью-Йорка в $200 млн

Світ
297
Снігова буря, а також викликані нею обмеження роботи громадського транспорту обійшлися бізнесменам Нью-Йорка в $200 млн. Про це заявили експерти Moody’s Analitics.
За оцінками аналітиків, збитки в основному через припинення роботи метро, автобусів і залізничного транспорту, тому жителі і гості Нью-Йорка мало брали участь в щоденному економічному процесі.
Через вимушене знаходження в будинках жителів мегаполісу, практично порожніми були магазини, ресторани, кафе, кінотеатри і музеї, що принесло збиток бізнесу.
Аналітики називають “краплею в морі” недоотриманий прибуток бізнесу, так як збиток минулого року від морозів і снігопадів був оцінений в $50 млрд.
“Може здатися, що сума $200 млн значна, але запевняю вас, що це не так. Торік збитки від подібної сніжної бурі склали по північно-американським штатам близько $50 млрд”, – заявив представник Moody’s Analitics.
Снігопад Джуно паралізував Нью-Йорк та інші міста на північному сході США. Надзвичайний стан було введено в шести штатах: Нью-Йорку, Нью-Джерсі, Коннектикуті, Род-Айленді, Массачусетсі і Нью-Гемпширі. На цій території проживає близько 60 млн осіб.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас